Okategoriserade

Lazy sunday

Sista söndagen i mars och vi har ställt om till sommartid. Efter utsläpp av hästar och mockning åkte jag till Nossebro för att köpa lite vårblommor hos ”Göteborgaren” men det var inte bara jag som hade tänkt det så där var jag så liten stund som möjligt vilket resulterade i färre blommor än vad jag hade tänkt men men.

Lagat mat och gjort en långpanna med hemgjord müsli har det blivit men har ingen större lust till något mer. Lite huvudvärk faktiskt så tänker ta det lite lugnt. Ikväll har vi stallmöte så lite fika ska fixas

Lite lunch
Müsli
Kissen tar sig igenom djungeln

En kommentar på “Lazy sunday

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s