Okategoriserade

Sömniga söndag

Igår var vi bortbjudna till Julia och Fredrik och blev bjudna på jättegoda färsbiffar. Jag hade åkt ifrån min telefon så jag kunde inte ta kort men lånar bild från Zeina som stod för receptet som Julia lagade.

Zeinas färskostbiffar

Zeinaskitchen färskostbiffar

Vaknade 07.30 och var jättetrött då jag sovit dåligt pga av att det blåste storm ute. Gick ut och tog ut hästar och mockade och bestämde mig för att bädda ner mig i soffan framför nyhetsmorgon. Nu 10.30 ligger jag kvar än och har inte det minsta plan att ta mig här ifrån och inte på att ta mig ur pyjamasen heller. Är tyvärr inget piggare, har druckit två koppar kaffe. Vädret lockar ju inte till massa kreativt utomhus arbete precis

Nu har ju jag precis fått en vecka med härlig sol men vi längtar verkligen efter mindre blåst och mer sol. Börjar längta lite efter påsk. Påsken kan vara full med snö eller 25 grader varmt och strålande sol, undrar hur den blir i år? Den är ju ganska sen i år.

Påsken är ju så härlig med mycket färger, en förväntan på bättre och varmare tider.

Men idag är det inte påsk utan februari med storm utanför, grått och det ska komma regn under dagen då får man göra det bästa av detta nämligen hålla sig inne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s