Okategoriserade

Sol!!!

Tjoho sol!!! Det var inte igår. Skyndade mig ut imorse och gick promenad, red och mockade hagar. När solen kommer fram ser man också vilka skitiga fönster man har så köks och vardagsrums fönster är nu putsade.

Sen har jag en del (4) tårtor att producera till helgen så bottnar är bakade.

När man putsat fönster så såg resten lite skitigt ut så det blev städning också och ut och vädra alla mattor. Så härligt men jag såg på nyheterna att det skulle bli snö imorgon så då går man passa på att njuta av vårsolen idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s