Okategoriserade

Att övervinna rädslor

Jag har varit rädd för tandläkaren så länge jag kan minnas. När jag var liten fick jag sövas när en tand skulle lagas och jag minns fortfarande vad hemskt det var att bli fasthållen då jag skulle sövas. Jag minns också hur jag vid ett tillfälle bet tandläkaren i fingrarna så det knakade. På senare år fick jag en gång tandvärk som höll mig vaken en hel natt och jag hängde på låset när tandläkarmottagningen öppnade och fick akut hjälp och värken släppte. Efter det tillfället försvann den värsta skräcken då tandvärk är värre än att laga tänder.

Idag skulle jag till tandläkaren och laga en tand och hade lite höjd puls men det behövde jag inte ha. Jag lagade tanden utan bedövning!!!!! för det behövdes inte för tandläkaren nuddade aldrig nerven och då kändes det inte. Så det gick hur bra som helst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s