Okategoriserade

Häst för hela slanten

Idag har det stått häst på agendan hela dagen, nja nästan i alla fall. Jag var på fika med kaffe och mjukpepparkaka hos mamma och pappa på förmiddagen men sen kom Kajsa med sin häst Zami och tillsammans med dem och ekipaget Sara och Violin så byggdes det hinderbana och sen blev det hoppträning. Jag och Edwina höll oss till de låga varianterna medan tjejerna körde på och höjde och höjde hindren.

Träningen gick jättebra och mysigt att få träffa Kajsa och Zami igen. Zami har varit inackorderad i stallet i ett år nästan men flyttade för två månader sedan. Han blev så glad att se Edwina och Violin så han slet sig och kom för nära Violin och det gillade hon inte utan dagen började med blodvite 😦 Zami blev så rädd att skorna slog gnistor mot cementgolvet så en start med blod och eldgnistor avslutades med muffins och te i stallköket.

När Zami var lastad i transporten och vi sagt hejdå var det dags för träning av Alice. Vi tränade longering vilket Alice inte gillar och tror att hon kan bestämma vilket varv eller tempo hon vill men det gick inte idag då matte gett sig f-n på att hon skulle bestämma och så blev det. Alice visade sitt missnöje med att hoppa och sparka bakut på stället men sen så gjorde hon det hon skulle.

Vi avslutade med ett ridpass som gick riktigt bra så en lång dag i stallet kräver en kväll med filt och tvmys 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s