Okategoriserade

November är här

Ja, nu är den tråkigaste månaden på året här. November. Men är den så tråkig då? Den är ju lite som religionen judendomen då man lägger in en massa små trevliga högtider så man får anledning att fira. Den startar ju med allahelgons helgen, imorgon den 6 november firar vi Gustav Adolfs dagen med god bakelse och till helgen firar vi alla pappor. Idag är det en vanlig grå tråkig tisdag så den livade vi upp med lite hämtpizza och då blev det med ens lite roligare :). Vi har också lite födelsedags barn att fira så jag ska nog ta mig igenom november i år också :

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s