Okategoriserade

Här är ditt kylskåp

I denna tid då vi blivit medvetna om att vi slänger alldeles för mycket mat passar det fint att ta hand om sina rester. Jag har tidigare slagit ett slag för lantmännens pizzamodell, då alla rester i stort sett går att göra smaskiga pizzor av. Idag hade jag en massa små ost bitar av olika slag i kylskåpet så som brie de meaux, manchego, prästost och parmesan så då gjorde jag en ostpaj. Till den serverade jag lite rökt bog som jag köpt som smörgåspålägg. Jag gjorde lite brödkrutonger av ett par skalkar rostbröd och smörstekte några trötta padrones.

Något gott måste man ju också ha så lite chokladbollar blev det också med kokos som blivit över när jag färgat kokos orange för att ha som dekoration på en morotskaka.

Det är resthantering det!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s