Okategoriserade

Påska lite

crocus-4030138__480

Denna veckan har jag påsklov, hur lyxigt är inte det med en hel veckas ledighet. Faktiskt tio dagar ledig om man ska vara exakt. Igår fick jag håret klippt och det grå färgat i en rödare nyans av syster Julia, efter det åkte jag på trevlig tur med min arbetskamrat Gunilla. Vi besökte Nordpoolens konditori i Vara för en lunch med lax och potatissallad samt smarrig tårtbuffé. Därefter fick jag en magnolia av Gunilla att plantera i trädgården. vi besökte Källströms utanför Nossebro och tittade på en massa fint. Man tycker inte man behöver någonting men tydligen var behovet stort för jag åkte hem med både matta och fågelbad (!)

Jag har inte mycket påskpynt, tror en del försvann i den stora flytten förra året eller så ligger det i lådorna som vi inte riktigt fått packat upp än. Men lite pynt har jag allt hittat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s