Okategoriserade

Snabbmat

Ibland finns inte lusten, kraften eller orken till långkok och då är det bra med något som går snabbt. För att snabbt få lite mat på bordet stekte jag kycklingfilé i bitar och hällde på en burk färdig jordnötssås. Ställde den på lägsta värmen och kokade upp vatten och ris i en kastrull, vred av värmen och gick ut och tog in alla hästarna. När jag kom in var maten klar, det kallar jag snabbmat. Brynte lite sparris till också för att få lite färg. Enjoy!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s