Okategoriserade

Pannkaksmuffins

Det absolut värsta jag visste när jag var lite var ugnspannkaka. Då var det också så att man var tvungen att äta upp och den bara växte i munnen. Mina barn har fått ugnspannkaka en gång tror jag och dom tyckte jättemycket om det så klart. Jag förstår också varför mamma ofta gjorde det för det är ju så smidigt att slippa stå där och steka en massa pannkakor. Hur som helst idag har jag gjort pannkakssmet i muffinsplåten och faktiskt så tyckte jag att det var gott så ugnspannkake förbannelsen är nu mer bruten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s