Okategoriserade

Fredagsmys

En broccoli och ädelostpaj blev det som fredagsmys. Nästan lika god att äta kall så denna paj gör jag även till picknickmat ibland.

Broccoli- och ädelostpaj

Jag använde mig av färdig pajdeg så den la jag i en pajform. Kokade upp en påse fryst broccoli, hällde av vattnet och fördelade broccolin i pajskalet. Smulade över en gräddädelost och strödde över lite rivost. Vispa ihop 3dl grädde med tre ägg och krydda med salt peppar och lite chiliflakes. Grädda 180 grader ca 20-30 min, till fin färg och att den har ”stannat”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s