Okategoriserade

Besök

En kväll gick Benny för att ta in sin rottweiler som strosade runt i trädgården och gjorde så men sen knackade han på rutan och undrade vad han skulle göra med hunden? Har han blivit knäpp tänkte jag och sa till honom att ta in hunden så klar fast när jag tittade ut så såg vår rottweiler Charlie så liten ut. Det var en svart labrador hane som satt utanför dörren. Så det blev detektivarbete och efter att ha telefon trakasserat en granne dök en annan granne upp och letade efter sin försvunna hund så slutet gott allting gott.

Ingen rottweiler detta😂söt, snäll och rar var han iallafall vovven som hälsade på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s