Okategoriserade

Kolla kolla..

För någon annan är detta inte något märkvärdigt men för mig med svarta fingrar och som genom åren lagt jättemycket pengar på att ständigt köpa nya växter är detta ett mirakel. Det kommer något där jag planterade förra veckan. Hur ska jag hålla dessa krakar levande tills det är dags för utplantering?

Och pelargon-skotten jag planterade lever än!! Helt fantastiskt!! Oj oj nu blir det intressant och se om min odlings förbannelse må hända vara bruten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s