Okategoriserade

Spola fram

Vilken märklig tid det är just nu. För en månad sedan fanns det massa jobb, särskilt inom min bransch restaurangbranschen. Nu några veckor senare finns inte ett jobb och restaurangerna säger upp eller permitterar den personal som var så svår att finna. Företag som för några veckor sedan var stabila kommer inte att klara sig särskilt länge till. Allt för en influensaliknande pandemi.

Världen är lamslagen och likt ringar på vattnet faller både ekonomier och samhällen. Man trodde inte att något sådant här kunde ske utan enbart vara scenariot i en film man strötittade på under lördags kvällen med chipsskålen i soffan. Men ack chipsen satte sig på tvären och vi lever mitt i detta. Svårt att leva som vanligt också, allt påverkas.

Hålla sig hemma är ju jättebra men blir väldigt långsamt. Då har jag ju både trädgård och skog intill, tänk alla stackare i lägenhet.

Nej jag skulle faktiskt vilja spola fram bandet till augusti si sådär och det låter ju helt galet med tanke på den fina årstid vi nu är på väg in i.

Jag hoppas denna kris löser sig så snart som möjligt så alla kan återgå till en normal vardag igen. Med alla våra vanliga måsten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s