Okategoriserade

Undulater

Jag tycker så mycket om undulater, det påminner mig om när jag var liten. Vi hade undulat när jag var liten i omgångar. Tycker att de är så hemtrevliga. Jag kopplar också ihop dessa med pappa då han också är förtjust i undulater. Farmor gillade nog inte djur så särskilt mycket men en undulat fick han ha. Tyvärr så skräpar det mycket och är en hel del att sköta om man ska ha undulat därför blev jag så glad när jag såg att dessa fanns att köpa på Newport och dessutom såg så verkliga ut så jag beställde två.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s