Okategoriserade

Hemma igen

Då var semester veckan på Teneriffa slut och vi är tillbaka i grå regnig vinter. Hemresan blev lång då vi precis skulle landa i Göteborg bestämde sig stormen Ciara att öka i kraft så efter ett tags cirkulerande bestämdes det att vi fick landa i Oslo. På Oslo flygplats var det kaos eftersom det inte bara var vårt plan som fick landa där. Därför fick vi vänta på planet i tre timmar och sedan blev det buss nästan fyra timmar innan vi kom till bilen på Landvetter så det blev inte mycket sömn då djur skulle hämtas och hår skulle klippas men nu är vi hemma i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s