Okategoriserade

Ny favvo

Har alltid haft en svaghet för godis och då främst choklad. Jag gillar inte för mörk choklad men annars gillar jag nog allt. Med åldern ändras ju smaken så chokladen med frukt och mandel som vi hånade mamma för att gilla är nu en av smakerna på topplistan. Nu har jag hittat en ny favorit och det är den här:

Alltså hur god??? Jag har fått bestämma mig för endast på lördag och vilken tur att det faktiskt är lördag idag och självklart (!) delar jag med Benny ( en ruta eller två).

Rekommenderas!!!

En kommentar på “Ny favvo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s