Okategoriserade

Vad äter vi idag tisdag?

Jag har köpt en fläskfilé med kort datum för halva priset så den får det bli idag.

Fläskfilégratäng

Gör ett potatismos med en äggula i och spritsa det på kanterna i en ugnssäkerform. Skär fläskfilén i bitar som du bryner i smör. Lägg i mitten av formen. Blanda 2dl grädde med 1dl cremefraiche tillsätt 2 msk soja 1 msk kalvfond, 1 tsk dijonsenap i en kastrull och koka i ett par minuter. Krydda med salt ,peppar och timjan. Känns den lös kan du reda den lite. Slå över fläskfilén , strö över lite ost och kör in i ugnen på 225grader tills moset fått fin färg och fläskfilén känns klar.

Enjoy!

En kommentar på “Vad äter vi idag tisdag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s