Okategoriserade

Farmors fruktdrink

Frukost är mitt bästa mål och kan varieras i det oändliga, ändå är det de målet man minst varierar. Något som går fort och där man kan använda det som finns hemma är smoothies. Även den som har svårt för att äta frukost kan mixa ihop en smoothie och dricka.

Idag blev det smoothie på vaniljyoughurt, banan, lite mango, lite pressad apelsin och en skvätt mjölk. Bara att mixa och hälla upp i glas. För mig är det dock en del av frukosten för på lördagar vill man ha lite mer och lite ”roligare” frukost än på vardagarna.

Innan smoothie hette smoothie så serverade farmor det när vi var hos henne på kalas. Efter en stadig middag med efterrätt, kaffe och tårta då mixade hon drinkar med mjölk, frukt och oftast glass. Sen rullade vi hem mätta och stinna, så för mig heter smoothie farmors fruktdrink.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s