Okategoriserade

Hundträning

Denna måndagen startade tidigt i ottan för färd till Ullared och det är en prövning kan jag säga. Rätt trött blir man men eftersom det är måndag innebär det hundkurs så det var bara att dricka en stor kopp starkt kaffe och köra lydnadsträning.

Bara tre gånger kvar på kursen och sen ska momenten till Lydnad 1 vara på plats och tävlingsbanorna väntar (hm) Momentet med apportbocken är den som Alfons har svårast för de andra momenten funkar men måste finslipas till perfektion så, ja jag har en del att pyssla med.

Jag ska åka bort på en kurs i helgen så då blir det mindre tid för träning hemma med Alfons därför måste träningen vara effektiv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s