Okategoriserade

Citroner

Har haft citroner som en färgklick i korg på köksön ett tag men nu börjar de att se lite tråkiga ut och det som är så bra med ätbara dekorationer är att när de inte längre duger som inrednings detalj då äter man upp dem.

Jag testade en citron kaka men blev inte helt nöjd, om jag skulle göra den igen så skulle jag minskat på äggen så jag måste provbaka kakan ytterligare en gång innan recept publiceras. Däremot blev den en helt ok lördagsfika med vaniljglass till. Så inte är den bakad i onödan inte men den kan bli bättre

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s