Okategoriserade

Stallkatter sökes

Då våra fina hyresgäster ska flytta och tar sina två katter med sig så kommer gården stå utan råttjägare och det går inte för sig. Vi behöver två stallkatter som kommer få bo med hästarna och hålla stallet rent från möss. I stallet finns ett uppvärmt kök med gosig kattbädd och där kommer de att få bo. I och med att vi är flera stycken som har häst i stallet så är det ofta människor och liv och rörelse så ensamma blir de inte. Har man dessutom en kattkompis kan man ju arbeta i par eller bara jäsa i kattbädden.

4 kommentarer på “Stallkatter sökes

  1. Hej!

    Jag lyckades inte utröna var i landet ni bor men mina föräldrar har två katter som söker ett nytt hem. De heter Snigel (hane) och Ester (hona) och är syskon från olika kullar. Båda är kastrerade och bor för tillfället hos mina föräldrar i Göteborg.

    Med vänlig hälsning,
    Sara

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s