Okategoriserade

Våffeldagen…

…kom och passerade utan en endaste våffla!!! Vi hade ju 2:dag och idag hann vi inte med att grädda våfflor. Jag har lite längre dag på jobbet än vanligt på tisdagar och sedan blev det stallet och en ridtur. Fast jag vet att jag kommer att få en våffla imorgon på jobbet så den som väntar på något gott kan inte vänta för länge sägs det ju.

Har förresten avslöjat blomkruks-marodören och det var inte vackra söta Bambi utan så klart Bennys osmarta rottweiler. Han återvände till ”the crime scen” redan kvällen därpå och togs då på bar gärning. Så förlåt rådjuren för de falska anklagelserna, men vem tror att en hund river ut plantor ur krukorna. Det skulle aldrig en schapendoes göra (mina hundar alltså)

ifall man inte vet hur en riktig hund ser ut, schapendoes 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s