Okategoriserade

Inridning pågår…

Alice som är min minsta frieserhäst fyller 3 år till sommaren och hon ska ridas in under våren. Det ska jag inte göra själv utan lämnar över till proffsen, däremot finns det mycket att öva på innan så som att ha sadel på sig. Så detta tränar vi på denna veckan. Ta på, spänna sadelgjord och promenera med sadeln på och det har gått bra så här långt. Alice tyckte inte det var så konstigt hon är ju van att ta på och av täcke, så skillnaden upplevdes inte så stor.

Kollar hindren också och gick över ett i bara farten 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s