Okategoriserade

12 mars

För 28år sedan dog mitt lilla barn endast 45 dagar gammal. Det har gått lång tid sedan dess men man glömmer aldrig, glömmer aldrig den lilla pojken som inte fick leva sitt liv utan avsluta innan det knappt ens börjat. Plötslig spädbarnsdöd dog han i och då 1991 var detta inte så ovanligt, idag är det ovanligt tack och lov. Tänk hur mycket man kan älska en sådan liten människa som man känt så kort tid. Mitt liv delas in i två kapitel livet före och livet efter och så kommer det alltid att vara. Älskade Philip så saknad aldrig glömd. Tack Lovisa Felix och Lydia för att ni finns

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s