Okategoriserade

Samla och hamstra

Att fylla frysen med kakor bröd bullar och matlådor tycker jag känns bra. har jag bara mat hemma känner jag mig rik. Finns väl inget bättre än att en söndag lunch när man är ute och grejar att inte behöva avbryta det utan bara värma någon hemlagad matlåda när man blir hungrig. Oftast så tar det inte så mycket mer tid att laga fler rätter när man ändå håller på. Men det är också viktigt att ta hand om det man köpt hem. Vi slänger så mycket mat i Sverige som man inte skulle behöva. Idag ska jag resthantera och använder mig av lantmännens pizzamodell för detta ändamål. Nästan allt du har en liten slatt av i kylskåpet går att lägga på en pizza, så eftersom jag har två stycken libabröd i frysen får dom utgöra botten och sedan tager man vad man haver…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s