Okategoriserade

En grå lite kall tisdag

Kan man enkel pigga upp med lite god kvällsmat. Men först ut i stallet och ge hästarna kvällsmat och efter det lite träning i ridhuset. Idag blev det hoppning och en liten bana med väääldigt låga hinder men ändå en bana. vi vågade dock inte hoppa över det mycket otäcka vatten hindret :). Jag hade köpt med mig en mycket god moule marinier och till det drack vi ett glas chardonney, topp, topp. Sen är det ju ingen vanlig dag utan det är ju fettisdagen idag så kaffe och en semla får det bli om en stund.

Förra året bakade jag en semlekrans som räckte till många.

En vanlig bulldeg, fläta, jäsa och pensla med uppvispat ägg. Grädda och fyll den delade kransen med mandelmassa blandat med ovispad grädde så den blir lite lösare och rosta lite hackad mandel i stekpannan och blanda i. Bred på fyllningen och spritsa rikligt med tjock grädde, på med locket och pudra över massa florsocker. Klart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s