Okategoriserade

På tur…

Tänkte vi skulle ta oss en tur för att komma hemifrån lite och styrde först mot Lerdala och det fina silverfallet.

Så lummigt och fint. Förstår varför det kallas silverfallet då vattnet ser alldeles silvrigt ut mot berget.

En snabbtitt på Melldalas trädgårdshandel hann vi också med.

Vi tänkte sedan åka till Laxhall på Torsö och äta lunch men det var fler som hade tänkt samma sak. Alldeles för mycket folk för oss så det blev en pizza i Mariestad istället. Inte riktigt det jag hade tänkt men det gick ju bra det med.

Färden fortsatte sedan till Lidköping där vi tänkte fika på mysiga Skogshyddan men det var inte bara vi som tänkte det utan det var helt fullt med folk så vi åkte vidare och fick ta en starbuckscoffe med wienerbröd på tappen istället. Så det blev en utflykt men inte riktigt som vi tänkt. Det man förundras över är hur folk vågar tränga ihop sig så. Visst är det mitt i sommaren och mitt under semestern och lördag dessutom men så mycket människor har jag aldrig sett på dessa ställen. Går inte att ens gissa att vi fortfarande befinner oss i en pandemi. Men att bil-tura är säkert😂fast så klart inte lika kul men Corona vill jag inte ha så jag återkommer till Torsö senare i augusti då hoppas jag på mindre trängsel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s