Okategoriserade

Tripp

En regnig lördag i coronatider, vad hittar man på då? Vi vill ju undvika för stora folksamlingar så shopping i köpcentra går bort. En liten utflykt kanske, följer några bloggar där lite mattips i Ljungskile rekommenderas så dit gick trippen. Första stoppet blev fina Musselbaren där det fanns ett bord ledigt i och med stora avstånd fick vi sitta på chefstable alltså i luckan med kockarna och det var ju trevligt

Där beställde jag en supergod moules frites och Benny tog fish and chips

När vi var mätta och belåtna åkte vi till Havsdelikatessen också i Ljungskile och köpte med oss skaldjur hem till kvällen. Massa gott fanns det där. Vidare mot Uddevalla och Gustavsberg för kaffe och kaka på café Snäckan

Väl hemma igen och fortfarande regn ska vi ge serien Outlander en chans. Minst 4avsnitt rekommenderar Ebba att det krävs innan man är fast och fast verkar man bli. Lydia har sett om säsongerna flera gånger. Jag har ju som önskan att besöka Loch ness när jag fyller 50 och då måste man ha sett Outlander säger Lydia så då får vi ge den en chans eller fyra…

En kommentar på “Tripp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s