Okategoriserade

Insta-kurs

Jag var på en väldigt trevlig kurs igår om hur man marknadsförs sig/sitt företag på instagram, vad man ska tänka på när man tar bilder, hashtaggs m.m. Detta har inneburet att jag drömt om hashtaggs hela natten 😂. Jättebra kurs som jag verkligen kan rekommendera. Det var instagramkontot @snickarglädjen som höll i kursen och det var väldigt intressant att höra hennes väg till där hon är idag, imponerande.

Fast jag har lärt mig att inte fota i mörker lägger jag ut dessa mörka bilder från vårt goa fika under kursen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s