Okategoriserade

Haul och tant bekräftelse

Mina kompisar i 20års åldern som är vassare än mig på digitala verktyg brukar lägga upp haul på youtube där man visar vad man köpt så då vill ju inte jag vara sämre men med begränsad tekniskförmåga blir det stillbilder 😂.

Fick rådet av hästarnas tandläkare att variera träns och bett så då fick jag ut och shoppa lite😱.

Vill man se proffsen haula kan man gå in på Kajsa Tobiassons stallvlogg på youtube så kan man se hur det ska gå till😁.

Nu var det ju inte bara till hästarna det shoppades. Jag har alltid sagt att när kvinnor ( tanter) i 50 års åldern har jeansjacka är det ett sista ryck att vara lite ungdomlig och det skulle jag aldrig köpa. Men vad händer 48,5 år gammal drogs jag omedelbart till jeansjackan så då är jag officiellt tant med desperat önskan om att få känna mig lite ungdomlig.

Inköpt på Lindahlsmode i Grästorp där det förövrigt var fullproppat med massa vårnytt i fina pastellerna färger både kläder och inredning.

Den digitala oförmågan ska delvis fixas till genom att jag ska gå en kurs på tisdag hos Johanna Berglund med instagramkonto och bloggen Snickarglädjen så på onsdag då jäklar ska det instagrammas, fotas och fixas😁.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s