Okategoriserade

Förbjuden frukost

När jag växte upp på 70-talet så var mamma i perioder inne på osötat, groddat och fullkorn. Vilket innebar en osötad fryst apelsinjuice på burk som ingen gillade. Alfalfagroddarna som hon groddade själv var inte någon favorit eller att göra pannkakor på grahamsmjöl. Eftersom det dock gick i skov nyttigheterna så fick vi både oboj och rostat bröd ibland. Men ett stort no no var och är kalaspuffar, alla barns favorit. Det fick vi absolut inte äta till frukost. Möjligtvis kunde man få en skål i stället för lördagsgodis. Så idag mamma har jag Johanna 48,5år börjat dagen med en stor skål kalaspuffar, churros med chokladsås och ett stort glas champagne. Så förbjudet🥂😂 lite pirrigt var det.

En kommentar på “Förbjuden frukost

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s