Okategoriserade

Fina fisken

Morgonen startar med nybakat, nybryggt, nypressat och nykokt ( dock inte nyvärpt😁)

Sen blir det hundpromenad och mockning i stallet men först ska jag dela med mig av ett fiskrecept jag provade igår. Hittade receptet på bloggen matplatsen men har ändrat det lite.

Du behöver ett fruset fiskblock som du lägger i en ugnsform. Salta och peppra fisken. Ta 4dl grädde och häll i 1msk örtsalt, jag tog lite olika kryddor som jag gillar till fisk och lite torkad chili. Slå över fisken och sätt den på 170 grader i en timme. När fisken är i ugnen så skalar du räkor, jag hade en påse räkor med skal i frysen som jag tinat. Koka två ägg och hacka. När fisken är klar fördelar man räkor och ägghacket över fisken. Jag serverade fisken med pressad potatis och ugnsbakad citron.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s