Okategoriserade

Att firas en tisdag i januari

Säga upp sig borde alla göra lite då och då. Jag har blivit kungligt avtackad på mitt jobb idag med massa fint. De känner mig så väl mina arbetskamrater. Det var blommor, bubbel, godis, choklad och annat gott. Sen fick jag en planerings almanacka och jag Älskar att strukturera och fylla i sådana. Det är verkligen en boost för själen att firas så fint och med tårta också 😁.

Sen ska jag på hemlig tur lite längre fram också.

Två dagar kvar sen bär det av mot nya äventyr men först ska jag bara vara ett tag.

Tack alla mina fina kollegor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s