Okategoriserade

Back on track

Då var det arbete igen efter dryga 2 veckors ledighet, som vanligt har man vänt lite på dygnet så det är svårt att somna i vettig tid. Eftersom jag låg och vände och vred mig i natt och hade svårt att somna så är jag väldigt trött idag. Direkt efter jobbet blev det ridning av två hästar. Lite snabbt fixa mat vilket blev wraps med sallad, kall sås och överbliven oxfilé från trettondagsafton, inte dumt en tisdags kväll. På mitt arbete måste dom ha stängt av värmen under jullovet för det var så kallt att jag var helt genom frusen så det blev en stund i bastun för att tina upp. Blir tjockaste tröjan på imorgon och tidig läggdags för jag kan knappt hålla mig vaken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s