Okategoriserade

Planering

Japp då var det snart dags att ladda om för nästa fest och ny meny och matförberedelser alltså nyårsfirandet. Lite knepigt i år då nyårsafton är på en tisdag och jag som vill handla och förbereda mig och inte vara ute i sista sekund men jag vill ha skaldjur och skaldjur på en måndag brukar inte finnas. Så vi får se. Jag har ju tänkte ut en meny men kanske måste jag ändra på den lite.

Bilder från nyårsfirandet 2010 då serverades det rökt laxtårta på kavring, Kalvfilé med getostmos, svamp och krassetopping och creme brulé med jordgubbsparfait.

En annan nyår kanske 2015-16 då serverades blinier med löjrom till förrätt, tips att lägga upp förrätten på plättlaggen. Jag älskar både blinier och löjrom så detta är nog min favorit.

Nyår 2017 tror jag

Och löjrom igen….

Jag får fortsätta min planering så återkommer jag med vad jag slog till på. Nyår blir det ändå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s