Okategoriserade

Bök i julstöket

Jag brände mig på fingret då jag gjorde pepparkaksbyn förra helgen och det gjorde ont i några dagar men sedan blev det bättre så jag har grejat som vanligt och varit i stallet och myst med hästarna osv. Natten till torsdag vaknade jag med dubbelt så stor finger som pulserade och såg jätteäcklig ut. Jag rådfrågade vår skolsköterska och fick rådet spritkompress hela dagen och har det inte blivit bättre till kvällen så skulle jag söka vård.

Det blev inte bättre så jag kontaktade min doktor och jag har fått inflammation i såret och behöver en antibiotikakur. Så nu blir det lite bök mitt i julstöket med svullen finger placerad i plasthandskar och självklart stöter jag i den överallt och det gör så ont.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s