Okategoriserade

Restaurering

Idag är det olika restaurerings projekt som står på agendan. Dagen började med projektet ” inga mera gråa hår” hos Julia på hennes salong samt borttagande av kluvna toppar, efter det var projekt ” vardagsmotion” som i och för sig pågår nästan varje dag och det är träning av två bestämda frieserdamer där den ena vill gå snett och den andra för fort. Dagens träning var rätt rak och i bra tempo så det känns bra. Nästa projekt är att försöka hålla ordning på kilona genom att köra 5:2 och idag är det 2:dagen vilket innebär endast 500 kacl/dag så lunchen blev detta:

Om en stund hastar jag vidare till Sorchas beautyroom för färgning av bryn och förlängning av fransar. Det krävs lite underhåll av 48åriga objekt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s