Okategoriserade

Hösten på ingång

Trots fina sensommardagar så märks det tydligt att sommaren är slut och hösten är på ingång. Hösten kan vara så fin med sol och hög luft men den kan också vara regnig och grå. Jag tycker det är lätt att bli lite hängig så då behöver man planera in saker som man själv tycker är roligt och som ger energi. Igår bokade jag in mig på en tappskokurs i slutet av oktober i Söderköping och jag får mamma som sällskap på trippen. Vi har också bokat in oss två nätter på fina Husby säteri och beställt deras slotts weekend med kakor i salongerna, drink och trerätters slottsmiddag och det allra viktigaste frukostbuffé.

Att gå ut i skogen ger också härlig energi och kraft, det luktar så gott i skogen. Vi har haft ett jättefattigt svampår men sista tiden har jag sett lite kantareller som är på G när jag har varit ute och ridit. Eftersom jag inte svingar mig så smidigt upp och ner på hästryggen så kan jag tyvärr inte hoppa av och plocka dem när jag rider utan måste återvända till fots. Då gäller det bara att hitta tillbaka 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s