Okategoriserade

Fruhippa

Lovisa gifte ju sig utan att någon visste om det i samband med att de firade Christians 40-års kalas. Nu hade vi gamlingar samt kusinerna ordnat en väldigt stillsam fruhippa. Mamma som sa sig inte ha några problem att ljuga, lurade till sig Lovisa för som Lovisa trodde tyg inköp men istället fick hon bubbel och ett besök på Gunvors kroppsterapi för att fylla på sina chakra. Därefter blev det mer bubbel småplock och lite pyssel i mammas verkstad, holkpimpning.

Sen drack vi kaffe och åt tårta

Kvällen avslutades med hamburgerbuffe på Sivans ost i stora Leverne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s