Okategoriserade

Skitjobb

Idag har dagen ägnats till ett riktigt skitjobb. Vi har investerat i en gödseldammsugare och det ska underlätta mockningen i hagarna. Så idag har jag dammsugit en hage och det har tagit nästan 3 timmar (phu) även om detta är mycket enklare än att mocka förhand och med skottkärra så är det tungt. Eftersom hagarna inte är mockade på länge så är det mycket att rensa bort. Totalt har jag dammsugit två hagar och har nu endast sju kvar (!).

Från Greystones hemsida

Men vad gör man inte för sina älskade hästar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s