Okategoriserade

Att dela eller inte dela

Restaurangen på stranden där vi ligger och jäser om dagarna har fantastiskt bra mat men stora portioner så idag delade vi en skaldjurspasta och det blev alldeles lagom. Utomlands tycker man inte det är något konstigt utan tar fram dubbla bestick. Hemma vågar man knappt dela och ofta påpekar servitören att man får betala extra för disk av extra tallrik. Jag tycker att det borde finnas hel och halvportioner för ibland orkar man inte så mycket eller att det inte är så konstigt att dela. Om man inte orkar äta upp packas maten ner i doggybag att äta senare, sker nästan inte heller hemma. Där har vi lite att ta efter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s