Okategoriserade

Sivota

Årets semestertripp blir till det grekiska fastlandet och byn Sivota. Resan hit gick hur smidigt som helat inga köer varken vid incheckning eller säkerhetskontroll och när vi skulle boarda planet. Flygresan tog 3 timmar och sedan landade vi på Preveza flygplats som är jätteliten. Där landar ett plan i taget så det gick hur snabbt som helst att få sitt bagage. Därefter väntade en bussresa på 1,5 timme genom ett gömt och lummigt landskap vid kanten av medelhavet. Väl framme checkade vi in på hotellet som är helt nybyggt och ganska litet men väldigt fint. Vi har bokat dubbelrum med pool.

Läget på hotellet är kanske inte det bästa då det ligger lite utanför med ganska lurig väg in till byn. Dagtid kan man gå men inte på kvällen då vägen är kurvig och inte har trottoar eller belysning men taxi gick fint. Hamnen är supermysig med restauranger och snackbarer. 200 meter från hotellet ligger en jättefin strand med kristallklart vatten och flera restauranger.

To be continued…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s