Okategoriserade

Målbild

För ett tag sedan gjorde jag målbilder att se framemot och nu är dagen här då nästan alla målbilderna är uppfyllda.

Jag längtade efter att hästarna är ute på grönbete och inte behöver släppas ut på morgonen, på med tjockt vintertäcke, mocka boxen osv. Nu är dom ute hela dygnet (utom igår då det regnade och åskade förskräckligt) men vad jag inte tänkte på är insektstäcke och flughuva 🙂 men mindre mockning är det. Sen var det att kunna åka till stranden och läsa böcker och där är vi inte riktigt temperaturmässigt än. Ha picknick och grilla går finfint och idag var sista dagen på jobbet med hela långa sommarlovet framför mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s