Okategoriserade

Förbereda

Att laga mat är för det mesta roligt men inte alltid. På helgen när man är ledig så gör man knappt annat än lagar mat, så var det särskilt förr när alla fyra barn bodde hemma. Knappt hade man ätit upp innan det funderades över nästa mål och då är matlagning mindre kul. Nu förtiden är vi bara två och nu förbereder jag på ett helt annat sätt. Jag lagar storkok ungefär en gång i veckan och sedan fryser jag in matlådor och färdiga rätter. Jag lagar ju mat på helgen också men vill jag inte så finns det färdigt. Jag tycker det är toppen. Som i tisdags då kunde jag bara skala och koka potatis för jag hade köttfärslimpa i sås klart att bara värma. Vardagslyx

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s