Okategoriserade

Fridag

Idag har jag besökt det stora blågula varuhuset i Uddevalla. Med mig på min tripp hade jag Lovisa och barnen också. Ett behov av lite olika saker som jag inte visste att jag hade ett behov av blev det också i kundvagnen. Sen blev allihop hungriga så då åt vi i restaurangen, fikat sparade vi tills vi kom hem.
Vad hände med det varma härliga vädret då? 20-25 grader och sol varje dag, man blir snabbt bortskämd. Regn är vi nog alla överens om att det behöver vi verkligen men så kallt, det var ju frost i morse

och i eftermiddags snöade det faktiskt. Såg lite komiskt ut när gräsklipparen gick runt och klippte gräset medan stora snöflingor föll från grå himmel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s