Okategoriserade

Ledighetens sista dag

nu är snart mina 10 dagars ledighet slut men vilka fantastiska dagar det har varit. Nu börjar dessutom det man har längtat efter hela vintern, våren och försommarens fantastiska dagar. Det är nu eller om ett par veckor när allt exploderar i naturen som man skulle vilja stanna tiden ett slag.
Oftast har man så mycket att göra i maj/juni att man inte hinner se och njuta av allt det vackra. För mig brukar det vara hektiskt med kurser som ska avslutas och betyg som ska sättas. Mycket födelsedagar och kalas ska hinnas med i maj i vår släkt också. När barnen var små hade dom också avslutningar på alla aktiviteter och klassen skulle fira tillsammans och då upplevde jag maj som fruktansvärd och en månad fylld av stress.

I år tänker jag inte stressa en gnutta, kurser ska fortfarande avslutas och betyg sättas men jag tänker planera noga så att jag verkligen hinner med maj. Jag har inga småbarn längre utan hundar och hästar och dom kan ju bidra till att man kommer ut i naturen och njuter av allt som händer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s