Okategoriserade

Fixa till klassiker

Hur många långpannor har det inte bakats genom åren med kakan kärleksmums, snoddas eller mockarutor. Kakan har lika många namn som recept. Den har aldrig varit min favorit men som barn gillade man den bättre med strössel än kokos. Idag har jag bakat ett av alla recept men istället för att smälta smör och göra glasyren så mixar man alla ingredienser till glasyren och tillsätter en stor matsked philadelphiaost och mixar lite till, bred sedan den fluffiga toppingen på kakan och strössla med kokos eller strössel. Det blir mycket godare tycker jag, prova vet jag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s