Okategoriserade

Tårtor del 1

Jag har alltid bakat tårtor till mina barns födelsedagar och då har de fått välja hur tårtan ska se ut. min äldsta dotter är 27år i år så det har blivit en del olika tårtor. Min farmor var duktig att dokumentera varje födelsedag med kameran men när hon blev äldre blev dokumentationen sämre och idag finns hon inte mer. Hon hade nog kunnat ta fram ett kort på alla tårtor jag någonsin gjort. De sista åren har mina barn inte varit så intresserade av dessa tårtor och Lydia som är yngst vill alltid ha ”köpetårta” de tycker hon är bäst. Men jag har ju ett gäng barnbarn nu för tiden och de vill fortfarande bestämma tårta. Här är ett axplock av lite barnkalastårtor jag gjort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s