Okategoriserade

Allt du önskar kan du få…

Om man önskar sig något och affirmerar sig detta som om man redan har det så kommer man att få det. Lagen om attraktion innebär att det du sänder ut får du tillbaka. Sänder du däremot ut negativa tankar som att jag har sådan otur, attraktionslagen fungerar inte på mig då är det du får tillbaka. Vill du ha någonting så tänk på det som om du redan har det, då kommer du att få det du önskar. Idag är det fullmåne och då ska man affirmera för då är kraften starkare så tänk på det du vill ha eller göra och se dig själv med din önskan oavsett det är ekonomiskt oberoende, på en resa eller vad du nu önskar dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s